Ανδρικό Πεντικιούρ στην Θεσσαλονίκη

Η ανδρική περιποίηση άκρων διατηρεί τα νύχια υγιή, καθαρά και περιποιημένα. Μανικιούρ πεντικιούρ για άντρες και spa άκρων στην Θεσσαλονίκη.

Τα αντρικά πόδια χρειάζονται φροντίδα. Περισσότερο απ’ ότι τα χέρια και περισσότερο απ’ ότι τα γυναικεία πόδια, διότι το αντρικό δέρμα είναι εκ φύσεως πιο τραχύ και πιο επιρρεπές να εμφανίσει κάλους και σκασίματα στις φτέρνες.

Τα νύχια των αντρικών ποδιών χρειάζονται τακτικό κόψιμο και προσεκτικό σχηματισμό, αν θες να είναι ευπαρουσίαστα και να μειώσεις την πιθανότητα να εμφανίσεις μύκητες  και ένα από τα αίτια εμφάνισης της ασθένειας είναι η αδιαφορία για το κόψιμο των νυχιών και η έλλειψη προσοχής στις πρώτες αλλοιώσεις.

Το πεντικιούρ είναι μια απολαυστική διαδικασία. Βουτάς τα ταλαιπωρημένα πόδια σου σε ζεστό, ευχάριστα αρωματισμένο νεράκι, τα αφήνεις εκεί μέχρι να μαλακώσουν και μετά τα παραδίνεις στα απαλά, έμπειρα χέρια της ειδικού.Η ανδρική περιποίηση των άκρων αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες υγιεινής στον άνδρα. Στο My Barber στην Θεσσαλονίκη φροντίζουμε να απολαμβάνει την περιποίηση που έχει ανάγκη.

Σας περιμένουμε στο My Barber για μια υπέροχη συνεδρία.

Κλείστε online ραντεβού ΕΔΩ Η ΣΤΟ 2310538334

Σύστημα Online Ραντεβού

Επιλέξτε κατάστημα